Sieraden

Je loopt vast in je huidige werk, je moet pas op de plaats maken en overdenken waar je mee bezig bent. Antwoorden vinden op vragen als: wat is de essentie van mijn werk en waar wil ik naartoe? Even loskomen door een ander materiaal te ontdekken en nieuwe technieken te leren kortom de breedte in.

Ik wilde iets maken waar mensen blij van worden, iets wat een glimlach oproept en staat voor zachtheid…

Speciaal voor jou.
op maat gemaakt.

Ring 01

Met de hand gevormde bloem,
gegoten in zilver
.

Ring 02

Compositie van geometrische
elementen gemaakt van zilver en
porselein

het streven was om mijn vertrouwde vakgebied, keramiek, te combineren met zilver maar wel met mijn herkenbare handschrift

Maar wij kunnen het grote geloven / het andere

Samen met Frieda Mellema, fotograaf, ging ik op zoektocht door het verlaten HAKA-gebouw naar geheime, bijzondere plekken. Dit leverde prachtige ingetogen foto’s op, met een haast kloosterachtige uitstraling.

Een unieke samenwerking met 7 Rotterdamse creatievelingen

Zes geweldige foto’s met Esther Stasse en een prachtige poëtische tekst van Martijn Simons, bijeengebracht als een gesigneerde Limited Edition van 250 stuks. Wees er snel bij!

Gesigneerde special edition

Box met 6 kunstkaarten
Poëzie van Martijn Simons
205 mm x 310 mm
Esther Stasse collectors item
Te verkrijgen voor €75,-
Oplage 250 stuks

Wij zijn volstrekt niet staatsgevaarlijk

Kleurrijke bloemen van Zomers Bloemen, een stijlvolle jurk van Dutchess, de stipwerk ring van Hester Zagt, de stoere vaas-objecten van Esther samen met fotograaf Frieda Mellema in het monumentale HAKA-gebouw.
Wat een mooie samenwerkingen in een periode waarin we vaak op onszelf aangewezen zijn, ik ben heel trots op het resultaat!

Ik gun iedereen een blij gevoel bij het openen en bekijken van de inhoud van deze doos. Je leest de mooie tekst geschreven door schrijver Martijn Simons, die de zinnen zorgvuldig heeft samengevoegd tot een poëtisch geheel.

Maak jezelf blij, gun jezelf of een ander deze doos met daarin zes mooie foto’s en een bijzondere tekst, die tot stand is gekomen door een unieke Rotterdamse kruisbestuiving door mensen uit verschillende disciplines.

Gesigneerde special edition
in oplage van 250 stuks

Meerdere exemplaren bestellen als een relatiegeschenk?
Mail naar esther@estherstasse.nl